Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

Una proposta nova sobre una matèria universitària

Revista Lletres Valencianes núm. 32

Psicología educativa: su aplicación al contexto de la clase.

Psicología educativa: su aplicación al contexto de la clase. Fernando Doménech Betoret. Servei de Publicacions de la Universitat Jaume I de Castelló, 2012

Possiblement el subtítol orienta més al possible lector: Manual para la docencia y la investigación. Efectivament, es tracta d'un llibre dirigit principalment a aquells professionals interessats per la psicologia escolar.

Però, quina n'és la singularitat? Com afirma el professor Rivas, prologuista del llibre, aporta als interessats la fonamentació teòrica i metodològica per a tractar la pràctica instruccional quotidiana de la classe, com una via de coneixement científic. I per a què? Doncs per a millorar la pràctica educativa, en la doble vessant d'ensenyament i aprenentatge.

El llibre està estructurat en tres parts. La primera fa referència a la situació educativa des de la psicologia de l'educació, com l'estat de la qüestió. La segona part focalitza l'atenció sobre els elements clau que hi intervenen: professor, alumne i contingut. I la tercera se centra en l'acció educativa.

Diversos annexos (escales input, motivacionals i MISE-R) i una guia pràctica de recursos d'aprenentatge a través d'un enllaç URL completen el volum.

En definitiva, un manual orientat a la formació dels psicòlegs escolars, amb un contingut estructurat, a més d'una varietat de tècniques, activitats i casos pràctics que denoten una gran experiència.

 Enric Ramiro Roca

http://dglab.cult.gva.es/Libro/li-revistalletres32_e.htm

Psicología educativa: su aplicación al contexto de la clase.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación