Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Una setmana de contes

Revista Faristol

Una setmana de contes

Una semana de contes. Enric Lluch. Edicions Bromera, Alzira, 2012

Els pares de la Marta treballen molt. Ella sempre voldria que li expliquessin contes, com fan els pares dels seus amics, i la mala sort del seu pare quan es fa un esquinç es tornarà en bona per la jove, que aprofitarà el repòs obligat del pare perquè li expliqui un conte cada dia. Davant l’èxit de la iniciativa, també se sumaran a la festa un amic del pare i la mare, que sempre està ocupada.

El reconegut autor Enric Lluch publica un nou títol amb Bromera, una història que parla de contes amb la qual ens explicarà set contes breus. Aquí, l’autor barreja algunes històries amb accent clàssic de bruixes i mags amb aventures més modernes i originals de nenes que es fan amigues de patates o jovenets que es disfressen d’animals per poder veure el seu amic malalt. Si bé totes traspuen l’estil divertit i fresc característic de l’obra de Lluch, no totes acaben igual de ben resoltes i semblen esbossos dels quals els lectors es quedaran amb ganes de saber més.

Sílvia Lanau

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=2102

Una setmana de contes

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación