Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Versos per al confinament: 27 anys sense Vicent Andrés Estellés

ACPV | 27-03-2020

Vicent Andrés Estellés va ser periodista, escriptor i un dels més importants poetes valencians del segle xx. Considerat el principal renovador de la poesia catalana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

#VersosPerAlConfinament

Els versos de Vicent Andrés Estellés han inspirat nombroses iniciatives per recordar-lo i mantenir-lo sempre viu mitjançant la cultura. No debades, escoles, premis o representacions diverses porten com a insígnia el seu nom. Potser, una de les més esteses i conegudes siga la proliferació durant el mes de setembre dels Sopars Estellés. Aquestes vetllades literàries esdevenen una trobada d’estima i reivindicació cap a la llengua, la poesia i la germanor.

Per a l’ocasió, i donada la situació excepcional que vivim per la crisi sanitària pel coronavirus, et proposem omplir la xarxa de versos d’algunes de les creacions més cèlebres del poeta sota l’etiqueta #VersosPerAlConfinament i, així, reivindicar la seua figura i tasca literària.

Llegir més: http://acpv.cat/2020/03/23/versos-per-al-confinament-27-anys-sense-vicent-andres-estelles/

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación