Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Vicent Olmos, editor d'Afers, IX Premi Quico Moret

Tindrà lloc divendres 2 de febrer de 2018, a les 19.30 hores, a la Sala Cívica (Antic Mercat, Plaça Major de Torrent s/n)

IDECO | 01-02-2018

La Sala Cívica (Antic Mercat, Plaça Major de Torrent s/n) acollirà divendres 2 de febrer de 2018 a les 19.30 hores, el lliurament del IX Premi "Quico Moret" a Vicent Olmos, l’editor d'Afers de Catarroja, en el marc de la Festa Comarcal de l’Horta Sud, organitzada des de l'Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud. Durant la vetllada, s’atorgarà el III Premi "Carmen Valero" a Conxa Chust, mestra de Torrent.

El premi "Quico Moret" reconeix persones, institucions o associacions que s’han distingit pel seu treball de vertebració, cohesió social, desenvolupament cultural, educatiu, econòmic del patrimoni cultural de l’Horta Sud. Fins al moment present han rebut aquest guardó (instituït l’any 2002) Josep Ferrís, la Nostra Escola Comarcal de Picassent, Enric Juan Redal, Florida Centre de Formació, Albert Taberner, les Associacions de la Vela Llatina de la comarca, la Cooperativa de Serveis Coinser i a l'Escola Gavina.

Així mateix, en l'acte s'atorgarà el XXIé Premi d’Investigació de l’Horta Sud, a Wilson Ferrús pel projecte: El Grup Femení de la residència d'Estudiants de Madrid en temps de guerra: L'Hort de Les Palmes de Picanya (1936-1939) i es presentarà el llibre Les veus de l'Horta Sud: Campanars, campanes, campaners i tocs tradicionals de Pau Sarrió, que és fruit del XXé premi d’Investigació.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación