Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

Vida

Joan Garí

Biografies Parcials (4) Impuls

Dos llibres molt especials m’han arribat a casa en les darreres setmanes. Es tracta del quart volum —i últim, segons sembla— de les Biografies parcials de Xavier Serra (Afers) i el primer volum de la Història de la cuina catalana i occitana de Vicent Marqués (Edicions Sidillà). El que tenen en comú aquests volums és l’extraordinària voluntat de continuïtat que hi han imprés els seus respectius autors, el projecte de vida que els ha suposat infantar-los.

Serra va començar les seues Biografies en 2006. En aquests dotze anys ens ha oferit un grapat de textos apassionants sobre valencians —o forans establerts d’alguna manera al nostre país— nascuts al segle XX. Són gent de tot pèl i ploma, que han deixat ratlles fetes en els seus respectius camps professionals. En aquest quart tom els escollits han estat Pepa López, Dominic Keown, Vicent Olmos, Ferran Arasa, Enedina Lloris i Vicent Partal. Xavier Serra hi ha esmerçat una sàvia voluntat memorialística rescatant aquells episodis que considera essencials de les seues biografies, sempre servits per un estil concís, substantiu, de gran qualitat literària.

[Llegeix-ne més]

Biografies Parcials (4) Impuls

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación