Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Xavier Mínguez

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com
Multimèdia

Biografia

Xavier Mínguez

Vaig nàixer a València el 12 de setembre de 1970. Vaig publicar el meu primer llibre amb 20 anyets. A partir d'aleshores he intentat escriure amb regularitat i he publicat diversos llibres per a infants i joves. Alguns han merescut el reconeixement dels lectors com Alícia en el país del xocolate o ...Que la punta d'un paraigua i d'altres també el de la crítica com Lumare, premi Samaruc 2003. D'altres han passat més desapercebuts a pesar que els tinc molt de carinyo i que considere que són molt bons llibres com Els seus amics li deien Pi o La rondalla del príncep que s'avorria.

Vaig treballar de periodista i crític literari durant molts anys, encara que visc bàsicament de la docència. Sóc professor de Didàctica de  la Llengua i la Literatura, especialment de Literatura Infantil, primer a la Universitat Catòlica de València i ara a la Universitat de València. Però els darrers anys em dedique també a l'ensenyament a secundària. També faig d'assessor literari per a un parell d'editorials  per a les quals faig traduccions, informes, projectes, material curricular, etc.

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación