Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Yinsen Estudio dissenya la identitat gràfica de Baba Kamo

El reconegut estudi de disseny valencià ha estat l’artífex de la marca amb què s’identifica aquest festival i fira del llibre il·lustrat que se celebrarà per primer cop a València

FULL | 17-10-2018

Durant un temps, Lorena Sayavera i María Pradera van treballar juntes per a una altra empresa fins que, en el 2012, es constituïren com Yinsen Estudio, des d’on desenvolupen projectes d’identitat corporativa, disseny gràfic i editorial, direcció d’art, comunicació i web. Paral·lelament, també han treballat en arts escèniques, investigació i han impartit tallers creatius. Així, totes dues han estat les encarregades del disseny de la identitat gràfica que defineix Babo Kamo, el primer festival i fira del llibre il·lustrat que se celebrarà a València els dies 14, 15 i 16 de desembre. Sempre fidels al caràcter funcional dels projectes, la seua proposta s’imbueix també ara d’aquest precepte i segueix la línia de treball contemporània, exigent i competent que ha marcat l’estil d’aquestes dissenyadores instal·lades recentment a València.

Autores dels darrers cartells de Falles d’aquesta ciutat i amb nombrosos premis internacionals que acrediten la seua vàlua professional, com ara els Graphis de Nova York i els European Design Awards pel cartell de la mostra Trans-Hitos 2017-Interacciones, amb el disseny per a Baba Kamo evidencien de nou un característic segell personal que acredita la qualitat de tots els encàrrecs en què s’impliquen. L’objectiu fonamental a l’hora d’enfrontar-se a aquesta feina, però, ha estat, en primer lloc, la consideració del fet que Baba Kamo, pretén esdevindre una cita anual on cada any se seleccionarà qui farà la imatge del cartell de l’edició següent mitjançant una convocatòria d’exposició.

Aquest canvi en la il·lustració i, consegüentment, en l’estètica, juntament amb l’homenatge de l’esdeveniment a l’àlbum il·lustrat Kembo. Incidente en la pista del circo Medrano de Carlos Pérez i Miguel Calatayud, ha condicionat la idiosincràsia del resultat final per al qual s’han inspirat alhora en els teixits africans i en el format dels llibres. Casualment, Sayavera ha cursat estudis de circ professional a Barcelona i a Moscou, una disciplina que, en certa mesura, s’aproxima a l’univers creatiu de Kembo i que constitueix, per què no, una font suggeridora més.

[Llegeix-ne més]

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación