Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

«Plaerdemavida», un viatge a l'univers literari a À Punt

Cada dimecres, Maria Josep Poquet ens convida a viure moltes vides a través de les històries i les emocions que contenen els llibres en «Plaerdemavida»

À Punt | 22-12-2017

Cada dimecres, Maria Josep Poquet ens convida a viure moltes vides a través de les històries i les emocions que contenen els llibres en «Plaerdemavida». Els llibres són els prortagonistes absoluts d'aquest programa. Els llibres i tot l'univers que els envolta.

El primer programa ha coincidit amb la setmana de l'aniversari de la mort de Sanchis Guarner, que va faltar el 16 de desembre de 1981. En l'entrevista, Antoni Ferrando, catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de València i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, ens ha parlat d'ell i ens ha recomanat la lectura de La llengua dels valencians.

En «Plaerdemavida», els oients tenen molt a dir i, per això, hi donen cabuda els seus relats. En la secció “La bona lletra”, l'escriptor Vicent Usó donarà les claus per a escriure bons relats breus, que després hom podrà escoltar en el programa.

[Escolteu el programa]

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación