Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Ànimes negres

Júlia Baena / «Faristol- Clijcat»

Ànimes negres

Ànimes negres, la darrera novel·la de Leandro Sagristà, narra la investigació que fa en David per esbrinar els motius de l'assassinat del seu avi: la policia indica que el mòbil ha estat el robatori, però en David no ho veu gens clar. En la recerca de pistes, descobrirà un passat familiar carregat de secrets.

El ritme de la novel·la és prou àgil, la trama està ben travada i els personatges desperten interès, especialment la figura absent i misteriosa de l'avi. La tria del context històric és tot un encert quant a originalitat; l'època del pistolerisme a Catalunya a les primeres dècades del segle XX és pràcticament desconeguda a la literatura juvenil, al contrari del període de la Guerra Civil i la postguerra, narrat en múltiples novel·les per a joves. L'autor ofereix una panoràmica d'aquells temps convulsos, marcats per la violència als carrers, i descriu també els moviments sindicals de forma amena i ben integrada a la trama principal.

[Llegeix-ne més]

Ànimes negres

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación