Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

ANDANA EDITORIAL

Ricard Peris
C/ València núm. 56
Algemesí
600466709
andana@andana.net
http://www.andana.net

ANDANA EDITORIAL

Andana Editorial és una editorial valenciana dedicada a l’edició de llibres infantils i juvenils. Creada l’any 2009, en aquests anys  s’ha consolidat com una de les editorials que ha sabut trobar el reconeixement dels lectors amb la creació d’un catàleg de llibres que aposta per la qualitat i per un treball de difusió de les seues obres.

Andana Editorial ha editat més de 80 llibres infantils i juvenils. Per una banda cal destacar el seu treball en la potenciació dels àlbums il·lustrats en la nostra llengua. Dins d’aquest gènere ha fet una aposta per traduir al català alguns dels millors llibres d’autors internacionals d’àlbums il·lustrats com Oliver Jeffers, Ian Falconer, William Joyce o Benji Davies. Però al mateix temps també ha treballat amb autors i il·lustradors del nostre territori com Paula Bonet, Amaia Crespo o Francesc Gisbert, que han creat àlbums il·lustrats en la nostra llengua.

Per una altra banda, també cal destacar els llibres més adreçats al públic escolar. És el cas de la col·lecció Valors, uns llibres que transmeten valors com la solidaritat, el respecte pel medi ambient, la convivència familir, etc. mitjançant relats d’escriptors valencians com Enric Lluch, Maria Jesús Bolta, Teresa Broseta o Maria Josep Picó. Al mateix temps, també cal destacar al seu catàleg la primera col·lecció de poesia infantil editada al nostre territori, la col·lecció Vagó de Versos, que integra obres d’autors contemporanis, com Andreu Galan o Fina Girbés,  amb reculls per infants de grans poetes com Estellés, Piera o Marc Granell entre d’altres.

Andana Editorial també ofereix als lectors la col·lecció Trencadís, novel·les per a tots els lectors amb la qualitat en l’edició i l’aposta per reconegudes veus narratives. En aquesta col·lececció destaquen les novel·les El meu nom no és Irina, de Xavier Aliaga, i El ciutadà perfecte, de Raquel Ricart. Dos llibres que han aconseguit l’èxit de la crítica i dels lectors.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación