Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

‘Cerimònia del te’ de Cristina Àlvarez Roig

Nosaltres La Veu - Silvestre Vilaplana

Cerimònia del te

Cristina Àlvarez Roig és arquitecta i treballa al seu despatx de Mollet del Vallès. Actualment, és una de les veus poètiques emergents en la literatura catalana. A Cerimònia del te (Bromera), Premi de Poesia Ciutat d’Elx, fa un esforç d’introspecció per mullar en el sentiment, en el record i en la profunditat del pensament, el pinzell amb què ens dibuixa el mapa dels seus interessos. I ho fa mantenint un equilibri entre l’emoció i la contenció marcada per una formalitat exquisida.

La temàtica és diversa amb multiplicitat de perspectives. Hi és present, com a eix d’unió, la delicadesa de la cerimònia del te, el curós procés de creació per abastar la bellesa i assolir la culminació dels sentits. En el cas de la cerimònia oriental, un acte que arriba al cim amb la satisfacció de la ingesta de la beguda. En el cas dels poemes, tenim la satisfacció íntima i el regust intens i perdurable que ens provoca la lectura de cadascuna de les peces que configuren aquest cerimònia literària.

Llegir més: https://www.nosaltreslaveu.cat/noticia/42432/cerimonia-te-cristina-alvarez-roig

Cerimònia del te

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación