Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Estiu Literari al Maestrat 2021

Maestrat Viu | 17-06-2021

L’Estiu Literari al Maestrat és una iniciativa de Maestrat Viu adreçada a les persones que estimen la cultura en valencià, la lectura i el Maestrat i té per objectiu donar a conèixer el patrimoni literari comarcal i els seus valors, els autors i autores i les obres literàries que al llarg del temps han situat el Maestrat en el panorama de la literatura catalana.

I és que el Maestrat també té una cultura escrita i la millor manera de gaudir-ne és vivint-la a l’estiu. Es tracta d’una activitat literària per a refrescar la sensibilitat.

En aquesta cinquena edició, l’Estiu Literari al Maestrat torna als formats habituals de dues rutes literàries, un club de lectura i la trobada literària del Maestrat, dedicada a l’estudi de la literatura comarcal.

Tottes les activitats són obertes al públic en general, amb inscripció prèvia. També constitueixen una activitat de formació per als docents.

Inscripció 

La inscripció a les activitats és gratuïta. Podeu inscriure-vos per una o més activitats. Formalitzeu la vostra inscripció introduint les vostres dades en el formulari d’inscripció.

Inscripció per a docents

Si sou docent del sistema educatiu valencià, podeu participar en l’Estiu Literari al Maestrat inscrivint-vos en l’activitat de formació corresponent del CEFIRE de Vinaròs. Si us hi inscriviu, s’entén que participareu en totes les activitats programades.  

Si sou docent del sistema educatiu català, podeu inscriure-vos en aquest formulari fent-ho constar a l’apartat d’observacions. Maestrat Viu està tramitant el reconeixement com a activitat de formació del professorat.

Club de lectura 

Us proposem llegir la novel·la Màxima discreció, de Vicent Sanz Arnau, tot seguint el club de lectura en línia que us oferirem durant el mes de juliol. El 30 de juliol, tindreu l’oportunitat d’assistir al col·loqui de cloenda amb el mateix autor, i parlar amb ell de la novel·la.

 

Més informació: https://www.maestratviu.org/2021/06/10/estiu-literari-al-maestrat-2021/

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación