Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Més Notícies

Trobar il·lustradors/es és fàcil si saps on buscar

APIV
Algú va dir aquella sentència que «si no estàs a Internet, no existeixes», especialment pel que fa als oficis de la cultura. Podem estar-ne d’acord o no, ja que són nombrosos els creadors decidits a no cedir al grau d’autoexplotació que suposa mantenir una segona vida en línia, quasi com un segon treball que ningú no ha demanat, però que ens imposen els ritmes actuals.

Recursos: Factura Model

APIV
«Els comptes, clars i les amistats, llargues».Sovint rebem consultes al voltant de les factures, el tipus de retencions, les operacions internacionals...

.

És per això que hem decidit llançar una factura model per a ajudar-vos amb tots els dubtes sobre aquest tema.

.

Com treballa una editorial professional?

APIV
Recentment hem rebut diverses consultes de socis que ens pregunten sobre les condicions de treball que ofereix l'empresa Editorial Gusanillo.

APIV llança el seu «pressupost model» a disposició dels professionals de la il·lustració

APIV
APIV llança el seu Pressupost Model. Un document que conté els punts essencials per a fer un pressupost professional, que garantisca els drets de professionals i clients i que, al mateix temps, contribuïsca a millorar la relació professional entre tots dos.

MANUAL DEL BON CLIENT: com contractar una il·lustració sense emmalaltir en l’intent

APIV
Il·lustració: Luna Pan. Disseny: Santiago Vicente
APIV llança el seu Manual del bon client. Una breu guia amb les principals claus per contractar correctament els serveis d’il·lustradors/es professionals
El MBC facilita ferramentes a tindre en compte tant a empreses com a professionals de la il·lustració i el còmic que comencen en l’ofici
La presentació del manual tindrà lloc el proper dimarts 25 de febrer a les 20.00 h.

Bestiola Creative Thinking + Malota Illustrations diseñarán la imagen del Día de la Provincia

Castellón Plaza
 El proyecto creativo formado por Bestiola Creative Thinking + Malota Illustrations será el encargado de diseñar la imagen conmemorativa del Día Oficial de la Provincia de Castellón de 2021 y su desarrollo en diferentes aplicaciones. Así lo ha decidido la Diputación de Castellón tras la convocatoria abierta la semana pasada a profesionales del diseño y la ilustración.

Imatge commemorativa del “Dia oficial de la província de Castelló”

APIV
La Diputació de Castelló, amb el suport dels col·lectius ADCV, La Exprimidora i APIV, organitza una convocatòria a professionals del disseny i la il·lustració per a l’encàrrec de treball consistent en la realització de la imatge commemorativa del “Dia oficial de la província de Castelló” i el seu desenvolupament en diferents aplicacions.

Pressupost: 4.000 euros + IVA.

Termini: del 15 al 22 de març de 2021.

Verd! Il·lustracions per la revolta mediambiental

APIV
APIV inaugura la seua exposició VERD! Il·lustracions per la revolta mediambiental a la Sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic de la Universitat de València.

La mostra, d'accès lliure, es podrà visitar a partir del divendres 5 de març per la vesprada, i romandrà fins al 25 d'abril en horari de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 h.

Ja tenim ací la imatge d'APIV 2021!

 Víctor Visa ha realitzat aquesta il·lustració per a representar a l’associació durant aquest any 2021. Ha sigut un gust haver treballat amb ell!No vos perdeu el seu treball: victorvisa.comVíctor Visa (València, 1988) es va llicenciar en Belles arts i des de llavors treballa per a diverses publicacions i particulars així com en la seua obra personal.

Crida a projecte: il·lustracions amb motiu de la inauguració de la línia 10 de Metrovalencia

APIV
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, amb el suport de APIV, organitzen una convocatòria amb l’encàrrec d’un treball que consisteix en la realització de 8 il·lustracions amb motiu de la inauguració de la línia 10 de Metrovalencia.Aquesta crida a projecte permetrà la selecció de 8 professionals de la il·lustració gràfica per a la realització d’aquesta proposta.Pressupost: 1.200 € per il·lustració.

La ilustradora Mar Hernández (Malota) colabora con elAyuntamiento de València en la creación de la campaña «Tornarem a jugar ací»

La ilustradora Mar Hernández (Malota) colabora con el
Ayuntamiento de València
en la creación de la campaña «Tornarem a jugar ací». En estos carteles, presentes en todos los parques de la ciudad, se les agradece a los niños y niñas "su paciencia y todo el esfuerzo ejemplar que están haciendo en esta pandemia", apunta Malota.

Vegap: compensació equitativa per còpia privada reprogràfica i audiovisual

APIV
VEGAP procedirà a realitzar les assignacions que puguen correspondre als autors de la creació visual en concepte de compensació equitativa per còpia privada reprogràfica i audiovisual, corresponents a l'any 2020.
Total pàgines: 3 Anar a: 1 [2] [3] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación