Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30460 llibres vius.

La mare i el meu món

La mare i el meu món

Sabina Gregorio/ Elena Reig | ISBN 9788416920617 | RECLAM EDITORIAL

Quan Mateo arriba al món descobreix que és més gris i trist de com havia imaginat… un món ple de fum i soroll que no li agrada gens! Amb l’ajuda de la seua mare i la seua família tractarà de canviar-ho… i pel camí aprendrà que hi ha tants tipus de famílies com persones al món. Famílies amb una mare, com la seua, i que l’omplin d’amor i il·lusió.

L’escombra de la bruixa Polida

L’escombra de la bruixa Polida

Anna Serra Garcia/Marta Puig Parnau | ISBN 9788412181944 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

Entreu i descobriu com un bon dia, l’escombra netejadora de la bruixa Polida, cansada, esgotada i fastiguejada de fer sempre la mateixa feina, aconsegueix canviar el seu destí. Una història sobre la igualtat on se’ns convida a lluitar pels nostres somnis.

25 de maig

25 de maig

Isabel Romero Cortijo | ISBN 9788414032534 | EDELVIVES

"Alacant. 25 de maig de 1938. Maria de la Serra, com tants altres foscos dies, es vist amb la roba del seu marit desaparegut i es dirigeix a l’hospital on, en temps de guerra, es tan necessària la seua ajuda com a pediatra. Allí Maria coneixerà una xiqueta menuda molt especial i l’ajudarà a viatjar per un món de somnis on haurà de trobar dues coses molt importants que ha perdut: el seu germanet i també, el seu nom. Alhora, hauran de fer front a un urgent problema: la xiqueta, ferida al bombardeig, ha perdut la memòria... i podria perdre, fins i tot, la vida.

Sexualitat en joc

Sexualitat en joc

Laura Arcarons/ Carlota Coll | ISBN 9788416698530 | SEMBRA LLIBRES

Què entenem per sexualitat? Com s’ha configurat al llarg de la història? Com es construeix el desig? Les dones es masturben menys? Hi ha una manera de follar bé? El porno té conseqüències en la sexualitat? Què és el consentiment? Què hem de fer per millorar la comunicació en una trobada sexual? Com em puc responsabilitzar millor de la meva salut sexual? Quina importància té la relació amb el cos en la vivència de la sexualitat? A Sexualitat en joc, Laura Arcarons i Carlota Coll, de la cooperativa Mandràgores, responen sense tabús a aquests i altres interrogants i ens convide

Isabel escrigué lo llibre

Isabel escrigué lo llibre

Rosa Sanchis i Caudet | ISBN 978841358160 | EDICIONS BROMERA

Durant el segle xv, València es va convertir en un dels centres culturals i econòmics més importants de la Mediterrània. Davant del portal dels Serrans, es va construir un convent en el qual van confluir les passions creatives del Segle d’Or, els debats religiosos i, també, la perplexitat per les injustícies del seu temps.

Llibre de morts

Llibre de morts

Jordi Colonques | ISBN 9788413581552 | EDICIONS BROMERA

En un dels barris més populars i gentrificats de la ciutat de València, troben morta a sa casa una anciana de huitanta-tres anys. Quan la descobreixen gitada al llit, fa un parell de dies que ha perdut la vida. La vella no presenta signes de violència, ha mort per causes naturals. Així és com acaben els nostres vells, esgotats i sols a les seues cases. I ningú no se’n sorprén. Però, sota l’aparença de normalitat, s’amaga una ben dissimulada activitat criminal d’un assassí cautelós. I, després d’aquesta primera mort, en vindran més.

Delincuencia Femenina

Delincuencia Femenina

Mª Dolores Serrano Tarraga | ISBN 9788418656347 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

En esta obra se presenta un estudio sobre la criminalidad femenina, relegada durante mucho tiempo a un segundo plano, justificado por el menor número de delitos cometidos por las mujeres. Se recogen las teorías que a lo largo del tiempo han tratado de explicar las causas de la delincuencia femenina, los cambios introducidos por las tesis del Movimiento de liberación de la mujer y la criminología feminista, así como las nuevas perspectivas que ofrecen los estudios de género.

Contes de la Gran Tartària i de més enllà

Contes de la Gran Tartària i de més enllà

Encarna Sant-Celoni i Verger | ISBN 9788494775888 | SCITO EDICIONS

T’agradaria saber com un fill de rei va acabar sent sastre i com tornà a ser fill de rei?… O de quina manera un geni bescanvià els destins d’un jove príncep i d’una jove princesa?… O què va passar perquè un experimentat caçador resultara caçat per una domadora d’elefants?… Transporta’t a terres d’Orient per descobrir les històries de les terres mítiques de la Gran Tartària… Elefants ferotges, elixirs màgics, serps remeieres, genis bons i endimoniats; el profeta Mahoma o els néts de Genguis Khan… Tot, a través de la veu d’una jove contacontes que, cada

El so de la flauta de jade

El so de la flauta de jade

Jesús Giron Araque | ISBN 9788413581569 | EDICIONS BROMERA

Jesús Giron Araque aprofundeix en la seua passió per la literatura i la cultura xinesa, fins al punt d’acompanyar alguns títols amb versions en aquell alfabet. Així, 'El so de la flauta de jade' s’inscriu en la llarga tradició de poesia occidental influïda per la poesia oriental, que ha donat fruits ben importants en la literatura catalana des de fa més d’un segle.

Motor de sang

Motor de sang

Nati Soler Alcaide | ISBN 9788418634116 | ONADA EDICIONS

16è Premi de Poesia Vila d’Almassora A pagès, dels animals de tir en deien motors de sang, perquè eren la força imprescindible per a fer la majoria de tasques. Motor de sang parla de l’empenta descoberta dins nostre quan el pas del temps s’obstina a voler fer-nos creure que hem acomplert la part més important i llarga del viatge personal.

Els marges dels mapes. Una geografia desplaçada

Els marges dels mapes. Una geografia desplaçada

Àlex Matas Pons | ISBN 9788417469344 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Les fronteres no són només línies divisòries traçades als mapes. Són espais que recorden justament la impossibilitat de fixar límits clars entre territoris i evidencien, més aviat, la complexitat de tota realitat. Lluny de ser una ratlla morta i buida, la frontera recull les restes oblidades de la història. S’hi poden llegir les múltiples capes del temps, la successió variable dels interessos i les petjades d’allò que ha quedat descartat.

El colom ha d’anar a escola

El colom ha d’anar a escola

Mo Willems | ISBN 9788417497989 | ANDANA EDITORIAL

Una aventura del nostre colom preferit! El divertit i famós personatge de Mo Willems s’enfronta a una difícil situació: començar l’escola. Un llibre ple de diversió i enginy per treballar les pors i incerteses dels infants davant situacions desconegudes. – Aquest àlbum ha estat a la llista de best-sellers més venuts del New York Times durant onze setmanes seguides.

Total pàgines: 2539 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación