Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Més Notícies

Paterna lanza el I Concurso de Novela Gráfica para promover la cultura y apoyar el sector del cómic

Sargantana
El Ayuntamiento de Paterna y el Grupo Editorial Sargantana anuncian la convocatoria del I Concurso de Novela Gráfica de Paterna, una innovadora propuesta destinada a seguir promoviendo la cultura y premiando el talento literario en todas sus vertientes.

El certamen, que pretende apoyar al sector del cómic y dar mayor visibilidad y reconocimiento a sus autores, establecen un Primer Premio dotado de 4.

Afers 96/97: la literatura catalana d’exili

Equip de redacció de la revista Pont Blau
Deia Cyril Connolly que les revistes necessiten dos animadors: un editor i un recolzament (o àngel). La vida d’una revista petita —Connolly pensava en la que ell dirigia, Horizon— depèn de tres coses: dels recursos del seu àngel, dels talents del seu director i de la relació entre ells. Amb un àngel bo i un editor savi, les col·laboracions flueixen, i acaba per forjar els temps que, alhora, reflecteixen.

Per què no llegir 'Noruega'?

Eldiario.es/ Lourdes Toledo
Tanta polèmica, tanta literatura escrita al voltant d’aquesta novel·la, Noruega! Ressenyes, articles, entrevistes, opinions llançades, d’altres escoltades en la intimitat, una bona dosi de contrarietat, sorpreses, malestars aïllats! Supose que alguns callen i no diuen el que pensen, altres ho diuen sense cap problema, i uns pocs ho diuen i se’n penedeixen.

Assemblea, festa major i artística, performance ovidiana

El Temps/ Xavier Aliaga
Foto: Gemma Boada
La primavera del 2019, el col·lectiu Ovidi4 (David Fernàndez, David Caño, Borja Penalba i Mireia Vives), nascut anys abans per conrear i reivindicar la figura d’Ovidi Montllor, va fer una cloenda en la sala Beckett de la gira “Cuidem-nos”.

La llibreria recomana (2): Llibreria Babel, de Castelló

FULL
Carrer del Guitarrista Tàrrega, 20.

Oberta la convocatòria de la 39 edició dels Premis Literaris Ciutat de València

Valencia Extra
Des del dia 6 de maig fins al pròxim 16 de juny les persones interessades poden presentar els seus treballs a la 39 edició dels Premis Literaris Ciutat de València. Enguany la convocatòria incorpora dues novetats: no hi ha requisit d’edat i les obres es poden enviar per correu electrònic. L’objectiu és duplicar la quantitat de textos presentats i consolidar la vocació internacional dels guardons, dotats amb 72.000 euros.

Trobar il·lustradors/es és fàcil si saps on buscar

APIV
Algú va dir aquella sentència que «si no estàs a Internet, no existeixes», especialment pel que fa als oficis de la cultura. Podem estar-ne d’acord o no, ja que són nombrosos els creadors decidits a no cedir al grau d’autoexplotació que suposa mantenir una segona vida en línia, quasi com un segon treball que ningú no ha demanat, però que ens imposen els ritmes actuals.

Fèlix Edo: “Vull que siga el lector qui òmpliga els buits d’aquesta novel·la”

El Temps/ Violeta Tena
Fèlix Edo Tena (Vilafranca, els Ports, 1981) va debutar al món de la novel·la el 2016 amb El guardià de les trufes, ambientada en el món de la masoveria a l'interior de Castelló. Ara publica el seu segon llibre, Lluny de qualsevol altre lloc (Onada), on proposa al lector una passejada des de l'espai urbà al rural a través dels ulls i les vivències d'un protagonista desconcertant.

La biografía autorizada de Isabel-Clara Simó ofrece un retrato "íntimo y poderoso" de la escritora

Culturplaza/ EP
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació y Ara Llibres publican 'Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa', la "única biografía autorizada" de la escritora alcoyana que arroja luz sobre su "vertiente más personal y profunda" y ofrece un retrato "íntimo y poderoso".

Circe Maia se proyecta al mundo

El País/ Carina Blixen
Clara, audaz, difícil y hospitalaria: los adjetivos surgen juntos al querer presentar, en forma apretada, la poesía de Circe Maia. Agregar que es, a un tiempo, clásica e irreverente tal vez ayude un poco más a dar idea de la vastedad de la provocación que supone esta obra de apariencia humilde.

Marc Granell, XXI Premi Jaume Fuster

AELC
Fotografia de portada: Prats i Camps.
L’AELC fa públic aquest matí el guanyador del Premi Jaume Fuster avui a través d’una notícia, tenint en compte que les circumstàncies no han permès a l’entitat fer la roda de premsa habitual a la seu de l’AELC. L’acte de lliurament està previst per al divendres 4 de juny a les 19.30 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. L’Associació publicarà els detalls de l’acte ben aviat.

Convocat el 22é Premi Bernat Capó d'investigació i difusió de la cultura popular

Edicions del Bullent
L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia convoca el 22é Premi Bernat Capó d'investigació i difusió de la cultura popular. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 19 de juliol de 2021. El premi es convoca amb la finalitat de fomentar la investigació i la divulgació dels treballs vinculats a l'estudi de la nostra cultura popular.
Total pàgines: 42 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación