Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

ClijcatFaristol

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

Al petit protagonista i alhora narrador d’aquesta història l'entusiasma l’estiu: no troba el moment de sortir de l’aigua i, a més, els gelats són tan deliciosos! Malauradament, el seu despreocupat gaudi es veu alterat quan la seva germana l’adverteix que ja fa bé d’aprofitar els plaers que li proporciona l’època càlida de l’any perquè, en un no res, arribarà el fred i ja se’n podrà ben oblidar. Atent i sorprès, escolta les diferents descripcions de la nena, amanides amb detalls que no fan més que angoixar-lo. Malgrat tot, quan arriben primer la tardor i després l’hivern, s’adona que també en pot extraure infinitat de coses positives.

Veiem, doncs, que la voluntat de la proposta no és altra que ajudar els petits lectors a familiaritzar-se amb els canvis d’estacions i a saber treure profit de cada moment viscut. L’àlbum, escrit i il·lustrat per Simona Ciraola, es beneficia, precisament, de l’autoria única, ja que els dos llenguatges construeixen ensems la narració i li donen el sentit complet. Per posar un exemple: en ple hivern, el protagonista diu que no ha trobat a faltar els gelats, i aquesta escarida informació textual es veu ampliada pel dibuix que el mostra amb un bigoti de xocolata i un tassó entre les mans.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Si-arriba-lhivern-digueu-li-que-no-hi-soc

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación